De Nations League bleek tot dusver een geslaagd experiment. Ook nu staan er dagenlang mooie affiches op het programma.

Donderdag: Duitsland – Spanje

Er moeilijk te voorspellen, want beide teams zijn nog in heropbouw nadat een uitzonderlijke generatie tot een einde kwam. Het wordt zeker een boeiende wedstrijd om te volgen. De voorbije confrontaties werd er wel telkens weinig gescoord. Zet hier in op minder dan 2,5 goals in deze match.

Vrijdag: Nederland – Polen

Deze twee landen troffen elkaar nog maar één keer deze eeuw, en die interland werd nipt gewonnen door Nederland. Oranje is al zes matchen ongeslagen, maar blijft dat wel zo na het vertrek van bondscoach Koeman? Polen moet het daarentegen zonder o.a. Lewandowski doen. Zet hier in op winst van Nederland.

Zaterdag: Portugal – Kroatië

Portugal is al 13 thuiswedstrijden ongeslagen. Het verloor in vijf duels nog nooit van Kroatië. De verliezende finalist van WK2018 is nu zes wedstrijden ongeslagen, maar verloor recent van Tunesië, Hongarije en Engeland. Wed hier op winst van Portugal.

Check de andere voetbalweddenschappen op Napoleon Sports & Casino, zoals Servië – Turkije op zondag, Nederland-Italië op maandag en Frankrijk-Kroatië op dinsdag!

4 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK