De wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund is in Duitsland de ‘Klassiker’. Het zou wel eens kunnen spoken in deze ‘Geister-Spiel’!

De fans worden de laatste jaren flink verwend door de ‘Klassiker’. Er vallen gemiddeld maar liefst 4,46 goals per match in de laatste 13 wedstrijden! De laatste 0-0 is al 13 matchen geleden.

Op basis van de huidige vorm is Bayern favoriet. Ze zijn al 14 wedstrijden ongeslagen in de Bundesliga. Dortmund heeft 6 thuiswedstrijden op rij gewonnen.

De assisenkoningen van de Bundesliga staan oog-in-oog: Thomas Müller en Jadon Sancho hebben allebei 16 assists op hun naam. Sancho doet er ook nog eens 14 goals bij. Zet hier in op een goal én assist voor Sancho in deze match.

Fenomeen Erling Haland begon met 10 goals in 10 wedstrijden voor Dortmund. Maar Robert Lewandowski doet nog steeds beter: hij scoorde al 27 goals in 25 matchen dit seizoen! Wed hier als je denkt dat Lewandowski minstens 2 keer scoort deze match.

Voor de wedstrijd zelf lijkt Bayern favoriet. Zet hier in op winst van de Rekordmeister op het veld van Borussia Dortmund en volg de match live op NapoleonTV!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK