Vanavond wordt de laatste reguliere speeldag van de Jupiler Pro League afgewerkt. Vijf van de zes play-off 1-tickets zijn al uitgedeeld, drie teams strijden nog voor het laatste ticket. Hoe liggen de kaarten?

KV Mechelen staat momenteel zesde. De opdracht voor Malinwa is dus heel eenvoudig: winnen en play-off 1 is zeker. Dat moet dan gebeuren op het veld van Racing Genk, die andere play-off 1-kandidaat. Pakken de Kakkers de drie punten tegen Genk? Zet hier in.

Ook voor Racing Genk is de opdracht simpel. Als de Limburgers thuis de volle buit pakken tegen KV Mechelen springt de landskampioen over Mechelen in het klassement. Op de tweede speeldag beet Genk in het stof op bezoek in Mechelen. Kunnen de Genkies revanche pakken? Wed hier op een overwinning van Genk.

Als twee honden vechten om een been… Want naast Genk en Mechelen maakt ook Anderlecht nog kans op die felbegeerde zesde plaats. Anderlecht heeft zijn lot niet zelf in handen en moet rekenen op een gelijkspel in Genk – Mechelen. De recordkampioen heeft op het kunstgras van STVV een afspraak met de geschiedenis. Paars-wit miste nog nooit play-off 1 en zal er alles aan doen om die statistiek te laten staan. Verslaat Anderlecht STVV? Wed hier.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK