Afgelopen weekend keerde de UFC terug in de Verenigde Staten. In de nacht van woensdag op donderdag staan er weer 11 duels op het programma! 

In Jacksonville proberen 22 UFC-vechters hun duel te winnen. De Main Card bestaat uit deze vijf duels:

Light Heavyweight
Dit is het meest veelbelovende gevecht van de avond. De Braziliaan Glover Teixeira is meer bedreven in de takedowns dan Anthony ‘Lionheart’ Smith, maar die laatste incasseert wel beter. Smith lijkt de favoriet om te Teixeira te verslaan.

Heavyweight
Ben Rothwell en Ovince Saint Preux zal je niet vaak rollend over de mat terugvinden. Maar hun ervaring, verschil in gewicht en indrukwekkend KO-percentage maakt dat dit toch een boeiend gevecht wordt. Zet hier in op Saint Preux.

Lightweight
Dit duel wordt spannend! Alexander “The Great” Hernandez is iets groter dan Dober, en heeft ook de reikwijdte zijn voordeel. Maar Dober heeft dubbel zoveel ervaring. Hij zal zich eerder richten op het timmerwerk, terwijl Hernandez de grappling zal opzoeken. Wed hier op Dober als winnaar.

Bantamweight
Ricky Simon en Ray “Tazmexican Devil” Borg zijn aan elkaar gewaagd. Simon zal de KO opzoeken terwijl Borg de helft van zijn overwinningen boekte via submission. Simon valt beter aan én incasseert meer dan Borg, dus lijkt die eerste favoriet.

Middleweight
Marvin “The Italian Dream” Vettori won 8 van zijn 13 overwinningen op submission. Karl “Baby K” Roberson heeft minder ervaring, maar behaalde zijn 9 winstmatchen gemiddeld in kortere gevechten. Hij is ook preciezer dan Vettori, die wel meer strikes doet aankomen per minuut dan Roberson. Wed hier op favoriet Vettori.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Tennisbelgen in actie!

Er zijn weer een aantal ambitieuze Belgen aan de ‘slag’ op verschillende toernooien! WTA Linz Alison Van Uytvanck…