Vrijdag: Antwerp – Genk

Dit is een heruitgave van de laatste competitiewedstrijd van het reguliere seizoen. De Great Old won die op spectaculaire wijze met 3-2. Genk won dit weekend wel de beker en zit dus boordevol vertrouwen. Wed hier op Antwerp-Genk.

Zaterdag: Seraing United – Waasland-Beveren

Deze teams troffen elkaar al zes keer in de vroegere Tweede Klasse. Toen won Seraing maar één keer. Als vicekampioen van 1B heeft Seraing natuurlijk wel een beter vorm: ze verloren maar één keer van hun laatste negen duels, terwijl Waasland-Beveren slechts drie keer won in haar laatste 18 competitiematchen! Zet hier in op Seraing – Waasland-Beveren.

Zaterdag: KV Oostende – Standard

In de Europe Play-Offs wil Standard voortbouwen op haar 9/9 in de reguliere competitie. De laatste keer dat KVO kon winnen van Standard is al tien matchen geleden. Wed hier op deze wedstrijd.

Zondag: AA Gent – KV Mechelen

Gent heeft al acht thuiswedstrijden tegen Mechelen niet verloren. De Buffalo’s scoorden 13 keer in hun laatste drie matchen, Mechelen doet niet veel slechter met 9 goals. Wed hier op deze match.

Zondag: Club Brugge – Anderlecht

Brugge kan revanche nemen voor de 2-1-nederlaag tegen Anderlecht eerder deze maand. Voor deze nederlaag was FCB 8 matchen ongeslagen tegen de Mauves (7W, 1G). Zet hier in op deze topper.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op voetbal

Wedden op voetbal maakt het hele spelletje nog veel spannender. Met Napoleon Games kan je snuisteren doorheen je…

Wedden op snooker

Snooker-wedden is een spannende bezigheid die je het hele jaar door kan uitoefenen. De sport wordt al sinds…
Lees meer

Voorbeschouwing WTA Praag

Het toernooi van Palermo is nog maar net afgelopen of we verhuizen naar de volgende Europese WTA-afspraak: Praag!…