Turkije – Nederland

Nadat ze het EK 2016 en WK 2018 moesten missen, lijkt Oranje weer een goede generatie bij elkaar te hebben. Ze plaatsten zich voor het EK 2020 met enkele mooie prestaties. Nu treffen ze Turkije, een land dat hen nog met 3-0 afdroogde in 2015. De Turken zijn in povere vorm: ze wonnen slechts 2 van hun laatste 11 matchen. Maar ook de positieve flow van Nederland is doorbroken: in 2020 wonnen ze amper 3 van hun 8 interlands. Wed hier op deze match.

Portugal – Azerbeidzjan

Dat Portugal de beste kaarten heeft om te winnen, is een understatement. Bovendien is Cristiano Ronaldo (102 internationale goals) nog op jacht naar het all-time record van de Iraniër Ali Daei (109 goals). Zet hier in op winst van Portugal.

Duitsland – IJsland

De hoogdagen van het IJslandse voetbal liggen al even achter ons. Bondscoach Arnar Vidarsson verloor de vijf matchen op rij. Bij Duitsland gaat het op en neer, al is dat relatief voor de Mannschaft. Nadat ze het WK wonnen in 2014, geraakten ze niet uit hun groep in 2018. Ze deden het weer relatief goed in de laatste Nations League, maar werden met 6-0 vernederd door Spanje in hun laatste interland. Desalniettemin moet Duitsland IJsland kunnen verslaan!

Schotland – Oostenrijk

De Schotten en Oostenrijkers zijn aan elkaar gewaagd. Schotland zette een prima Nations League neer en plaatsten zich voor het EK 2020, het eerste grote toernooi voor de Tartan Army sinds 1998. Maar ook de Oostenrijkers wisten zich te kwalificeren, voor de tweede keer op rij. Hun laatste WK is ook al van 1998 geleden. Zet hier in op deze match.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK