Darts is een van die sporten die zich er prima toe lenen om ‘remote’ gespeeld te worden. Kijk jij mee naar deze toernooien?

PDC Home Tour

Vanaf dinsdag 26 mei begint de tweede fase van de PDC Home Tour. Mike De Decker overleefde de groepsfase als enige Belg, want Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts sneuvelden helaas. Tot en met 2 juni spelen de overblijvers in 8 groepen, alleen de groepswinnaars stoten door. Volg de ontknoping live!

MODUS Icons of Darts

In dit toernooi nemen enkele topdarters het vanuit hun living tegen elkaar op. Spelers als Sherrock, Warburton en Edhouse ontmoeten elkaar allemaal online in een round-robinformat. Wie aan het einde van de week bovenaan staat, is de eindwinnaar! Volg het live op NapoleonTV.

Remote Darts League

Remote Darts League 2 is deze week van start gegaan en loopt nog tot 8 juni! Elke avond staan er zes matchen op het programma die je live kan volgen op NapoleonTV.

Tsjechische Darts Premier League

Deze week staan ronde 14 en 15 van de Tjechische Darts Premier League op het programma. Deze rondes maken deel uit van fase twee van de competitie, waarbij alleen de acht beste darters nog overblijven. Zet hier in!

Check meer dartsweddenschappen hier.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK