Deze week wordt de tweede helft van de heenmatchen van de achtste finales van de Champions League gespeeld. Wed nu op dit lekkers:

Chelsea – Lille

Na een klein dipje rond de jaarwisseling is de vorm van Chelsea nu helemaal terug. Ze wonnen vijf matchen op rij en zetten zo ook de Club World Cup op hun palmares. Op Stamford Bridge zijn de Blues al 15 matchen ongeslagen. Lille won daarentegen slechts 2 van hun laatste 7 matchen. Het staat nu op de 11e plaats in de Ligue 1. Chelsea won de beide vorige ontmoetingen met Lille, in 2019.

Villarreal – Juventus

Juventus is al 7 matchen ongeslagen en klom in de Serie A weer op tot de vierde plaats. Ook Villarreal is aan een remonte bezig in haar vormcurve, met een zesde plaats in La Liga tot gevolg.

Atlético Madrid – Manchester United

Je zou het hen niet nageven, maar United is al 4 matchen ongeslagen. Bovendien is Cristiano Ronaldo momenteel topschutter in deze campagne: zes goals in vijf matchen, waarvan geen enkele strafschop! Het team van Diego Simeone is dan weer op de dool. Atlético won maar drie van hun laatste acht matchen. In La Liga staat het 15 punten achter leider Real Madrid. United staat trouwens 17 punten achter op leider Man City in de Prem!

Benfica – Ajax

De Amsterdamse club is al 33 uitmatchen ongeslagen én ze wonnen hun laatste 10 matchen op rij.  Ze pakten zelfs 18/18 in hun CL-groep. Benfica doet het een stuk minder goed. Ze wonnen slechts vijf an hun laatste elf matchen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK