De start van de Jupiler Pro League zorgde al voor enkele verrassingen. Antwerp bleef achter met 0 op 6 en KV Kortrijk staat voor het eerst ooit op nummer 1 in Eerste Klasse! Wat krijgen we dit weekend?

Club Brugge – Cercle Brugge

Het is al 11 ontmoetingen geleden dat groen-zwart nog eens kon winnen van de stadsgenoot. Ook nu is Club favoriet, hoewel ze in hun eerste twee matchen slechtss op het nippertje punten pakten. Cercle pakte al 4 op 6 en won verrassend op het Kiel. Kunnen ze dat nu ook in eigen stadion?

STVV – Zulte Waregem

Bijna vier per match: zoveel goals vielen er gemiddeld in de laatste vijf duels tussen STVV en Zulte Waregem. Ook interessant: in de laatste 15 thuismatchen van STVV tegen Essevee, wonnen de Kanaries slechts vier keer, terwijl Waregem zes keer met de volle buit ging lopen!

Kortrijk – Genk

De huidige leider krijgt meteen een pittige uitdaging. KRC Genk startte echter zwak aan de competitie (1/6) en heeft ook nog eens de Champions League-voorronde tegen Shakhtar te verwerken. De kans is dus reëel dat Kortrijk van dit momentum gebruik kan maken, hoewel ze slechts 1 van de laatste 7 ontmoetingen met Genk konden winnen.

Lees hier meer over wedden op de Jupiler Pro League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK