De JPL kan donderdag al in een beslissende plooi liggen.

Woensdag: KV Oostende – KV Mechelen

Met 10/12 is Malinwa op dreef in de playoffs. Ze kunnen hun Europees ticket al veilig stellen tegen Oostende, als Gent ook punten laat liggen tegen Standard. In de heenmatch werd het een spektakelmatch (5-3 winst voor Mechelen), en de Mechelaars scoren in deze playoffs gemiddeld 3 goals sper match! Wed hier op KVM.

Woensdag: Gent – Standard

Standard won met 2-1 in de heenmatch van Gent, maar verloor haar andere drie matchen. De Buffalo’s pakten 7/12 maar staan toch nog op twee punten van Malinwa. In de voorbije 10 duels met Standard wist Gent steeds te scoren. Wed hier op winst van Gent.

Wordt Brugge kampioen op donderdag, of zullen ze het in een rechtstreeks duel met Genk uitvechten?

Donderdag: Genk – Antwerp

Als Genk punten verliest tegen Antwerp, kan het Brugge niet meer inhalen. En de Reds hebben de punten nog nodig om de derde plaats veilig te stellen. Genk is zonder twijfel de beste ploeg van play-off 1, met 10/12. Antwerp kon niet meer winnen in Genk sinds 1993. De voorbije tien pogingen lukte dat niet meer. Wed hier op winst van Genk.

Donderdag: Anderlecht – Brugge

De Klassieker is dit seizoen mogelijk beslissend voor de titel. Sporting kon niet winnen deze play-offs, maar moeten punten pakken tegen Brugge om de derde plaats nog te blijven viseren. Als Brugge minstens een punt pakt, zijn ze kampioen. Tot op heden kon Brugge zelden winnen in Brussel, maar in de laatste vier ontmoetingen in het Lotto Park ging FCB wel driemaal met de winst naar huis. Wed hier op een driepunter voor Brugge.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Spanning in Parijs-Nice?

De Koers naar de Zon werd dit weekend ingezet met een overwinning van Sam Bennett (Deceuninck-Quick.Step). Op maandag…