We kijken uit naar enkele leuke midweekmatchen in onze hoogste voetbalklasse, en pikken er enkele leuke weddenschappen uit:

Mouscron – Waasland-Beveren: gelijkspel op komst?

Les Hurlus scoren slechts in de helft van hun matchen en heeft de slechtste aanval van de reeks. Waasland won geen enkele van haar laatste vijf matchen. Een vierde thuis-draw van het seizoen voor Moeskroen is perfect mogelijk.

Eupen wint van Beerschot en beide teams scoren

Nu coach Losada vertrokken is, wordt het moeilijk voor Beerschot om voor het eerst in acht matchen opnieuw te winnen. De Panda’s wonnen de heenwedstrijd al en pakten 7 op 9. Alle vijf goals in die drie matchen werden gescoord door Smail Prevljak.

Club Brugge – KVO: Club wint en houdt de nul

De Bruggelingen hebben de voorbije acht confrontaties met KVO gewonnen. FCB heeft de beste verdediging van de reeks en hield als tien clean sheets. KVO staat dan wel plots bovenaan dankzij een 10/12, maar scoort gemiddeld slechts 1,43 goals per match en in negen van de voorbije 20 matchen tegen Club wisten ze niet te scoren.

KRC Genk – KAA Gent: Goal voor Onuachu

Redelijk straight-forward: er vielen gemiddeld meer dan drie goals per match in de laatste 13 duels en bij Racing Genk loopt er een doelpuntenmachine rond. Paul Onuachu scoorde al 19 goals in 21 matchen, waarvan vijf strafschoppen. Gent is één van de vijf JPL-clubs tegen wie hij nog niet scoorde.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK