Online slots wonnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Vandaag spelen miljoenen spelers vanuit de hele wereld slots online. De charme van de games? Ze zijn makkelijk te begrijpen en te spelen. Je hoeft in tegenstelling tot roulette of poker geen strategie te leren. Iedere keer wanneer je speelt, maak je bovendien evenveel kans om te winnen.

Hoe werken online slots?

Iedere online slot game bestaat uit een aantal rijen en kolommen waarop verschillende symbolen staan. Zodra je jouw inzet hebt bepaald, selecteert het spel een willekeurige symbolencombinatie. Jouw doel? Zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen maken en zo je credits vermenigvuldigen.

Elk symbool heeft een functie. Met de gewone symbolen maak je combinaties waarmee je geld kan verdienen. Maar de meeste slotgames bevatten ook bonussymbolen die je gratis spins of een bonusgame opleveren. Bovendien bestaan er speciale jokersymbolen die voor eender welk symbool kunnen staan.

Niet zeker welke symbolen belangrijk zijn in jouw game? Bekijk dan zeker op voorhand de uitbetalingstabel. Hier vind je een duidelijk overzicht van welke symbolen je het liefst op jouw scherm ziet verschijnen. Elke slotmachine heeft overigens zijn eigen regels en een minimum- en maximum-inzet per spel.

Welke soorten online slot games zijn er?

Er bestaan twee soorten online slots. De slot machines met en zonder een progressieve jackpot. Hoe meer je inzet op machines met een progressieve jackpot, hoe hoger het bedrag van de jackpot. Maar de winstkansen bij online slots zonder een progressieve jackpot liggen wel hoger. Verder heb je de keuze uit honderden verschillende online slots in de meest uiteenlopende thema’s.

Wat zijn bekende online slot games?

De absolute klassieker in de online slots is Starburst. Het eenvoudige design geïnspireerd op een sterrenhemel is wat deze game zo populair maakt.

Het progressieve jackpot-spel Mega Moolah met jungle-thema draait al sinds 2006 mee. Het is zo het oudste spel uit de lijst.

In het online slot Jack and the Beanstalk is het sprookje op een fantastische manier door het spel verweven.

De western slot game Dead or Alive blijft ook een publieksfavoriet.

Microgaming publiceerde het spel Immortal Romance in 2011. De game won aan populariteit dankzij series en films als Twilight.

Welke slot game ga jij spelen?

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK