Hou je van slot machines? Ben je fan van dice games? Dan zijn dice slots de perfecte combo voor jou! Online dice slots zijn makkelijk te begrijpen en te spelen. Elke keer je speelt, maak je evenveel kans om te winnen.

Wat zijn online dice slot games?

Online dice slot games zien er exact hetzelfde uit als gewone slot games. Maar bij dice slots zijn de symbolen op de rijen en kolommen vervangen door dobbelstenen. Alle andere spelregels zijn exact hetzelfde.

Hoe speel je op dice slots?

Van zodra je jouw inzet hebt bepaald, selecteert het spel een willekeurige dobbelstenencombinatie. Jouw doel? Zoveel mogelijk winnende combinaties van dobbelstenen maken en zo je credits vermenigvuldigen.

Elke dobbelsteen heeft een functie. Met de gewone dobbelstenen maak je combinaties waarmee je geld kan verdienen. Maar de meeste dice slots bevatten ook bonusdobbelstenen die je gratis spins of een bonusgame opleveren. Bovendien bestaan er speciale jokerdobbelstenen die voor eender welke dobbelsteen kunnen staan.

Bekijk op voorhand de uitbetalingstabel. Zo weet je welke symbolen belangrijk zijn in jouw game. In de tabel vind je een duidelijk overzicht van welke dobbelstenen je het liefst op jouw scherm ziet verschijnen. Elke slots dice game heeft overigens zijn eigen regels en een minimum- en maximum-inzet per spel.

Populaire dice slot games

Er bestaan twee soorten dice slots. De slots dice games met en zonder een progressieve jackpot. Hoe meer je inzet op machines met een progressieve jackpot, hoe hoger het bedrag van de jackpot. Maar de winstkansen bij dice slots zonder een progressieve jackpot liggen wel hoger.

Verder heb je de keuze uit honderden verschillende online dice slots in de meest uiteenlopende thema’s. Daag de Egyptische goden uit voor een spelletje Horus Temple, ga Tarzan achterna in het Amazon Fierce spel, ontdek de magie van het Fakir Dice slot of ga jij toch voor het Chinese Dragon Rolls? Waar wacht je nog op?

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Online Slot games

Online slots wonnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Vandaag spelen miljoenen spelers vanuit de hele wereld slots…

Online jackpots

Wist jij dat iedere keer wanneer je een slot jackpot casino speelt, je evenveel kans maakt om te…